26 maj :)



Hejj bloggen!!! :D 

idag har jag vart med sofia,felicia w, kim och oskar på donken :) träffade oliver och carlos där ! :P
efter det åkte jag och mamma och handla. 
cyklade till stallet och åkte hem för jag ej orkade cykla ! i morgon åker jag till min goding ! ;) myyys! nästa helg drar jag även på klassresa i stlm ... Jippie! ;D kommmer typ att gå villse men det blir säkert as bra ! ;)

jag saknar min älskling :( <333

simpson


saknar dig bebis :( <3

de känns underbart att min älskling kommer i morgon ! myskväll med andraord :) haft möte me syv om gymnasie valet .. gick la bra nu sitter jag typ bara och tänker :) på massa olika val och vägar. I morgon blir det inget stall för jag har så ont i mina axlar så att jag nästan bara vill gråta. men aja bara att bit ihop och försöka på torsdag :)

igår kom jag hem efter att sovit över hos simon och ett tungt natonellt AS svår ju :O ! så jag somnade runt 5 när jag kom hem xD  men ska nog gå och lägga mig nu pusspuss!<3

9maj



hej hej bloggen!

dena månaden är en dyster månad för mig :/ de var 11 år sedan jag hittade min pappa i trappan här hemma :( mycket tragist.. men jag och mamma har klarat oss bra för vi har ju två underbara killar mattias min bonus pappa och min kille simon ! :)

och idag har jag vart i skolan och efter skolan så var jag och sofia och fotade oss ute ;) i morgon blir de gå upp och duscha :) 


saknar dig pappi<3


Xxx //feliciaamandaa

Ridturen



Hejj bloggen! :)


idag har jag vart ute en lång lång tur me hästen och sofia riktigt skojjigt :) i morgon kommer MIIN ÄLSKLING!<3<3
saknar honom jätte mycket! har fått nya ridsaker som jag hade på mig idag me :) medans i morgon är de spexfoto i skolan :D as nice ! 

SIMON MIG HJERTA DIG ;)<3<3<3

RSS 2.0